VIBORG

 

Ambitiøs HR Konsulent til IT-virksomhed i vækst

NAV-Vision er på en vækstrejse og har brug for dig.

 

Brænder du for at arbejde med mennesker og en fremtidig karriere i en succesfuld virksomhed i vækst?

Hvis dit svar er ja, så kunne denne stilling som HR Konsulent måske være noget for dig.

Hos NAV-Vision arbejder vi målrettet på at blive én af de mest succesfulde og attraktive arbejdspladser indenfor IT-branchen. Vi har siden etableringen af virksomheden for 10 år siden haft en særdeles positiv udvikling, som også har resulteret i flere Gazelle-priser undervejs.

Vores fokus på at skabe en attraktiv virksomhed for både medarbejdere og kunder er en væsentlig faktor og et fokusområde i vores fortsatte vækstplaner. Vi søger derfor en HR Konsulent, som kan være med til at sætte endnu mere fart på bl.a. de personalemæssige elementer i vores strategiplan for de kommende år.

Vi er en virksomhed med en flad organisation og “højt til loftet”, så der er tale om en stilling, hvor man selv i høj grad kan være med til at forme indholdet og herunder sin egen fremtidige udvikling og karriere indenfor HR og Personaleområdet.

Med reference til vores direktør vil du få ansvaret for en lang række HR og Personalemæssige opgaver i virksomheden. Du vil blive tilknyttet vores kontor i Viborg, men vil naturligvis også med jævne mellemrum være at finde hos vores kollegaer på vores kontor i Aalborg.

Din arbejdsdag kommer bl.a. til at omfatte følgende arbejdsopgaver:

– Rekruttering og Onboarding af nye medarbejdere

– Employer branding og kommunikation på sociale medier

– Sikre forsat medarbejdertrivsel gennem bl.a. sociale aktiviteter, fejringer, anerkendelser mv.

– Løbende vedligeholdelse og udvikling af personalepolitikker, håndbog, HR-årshjul mv.

– Etc.

For os er den optimale kandidat passioneret omkring det at arbejde med mennesker og stå i spidsen for at skabe de bedste mulige rammer for medarbejderne i en moderne virksomhed i vækst.

Vi prioriterer en udadvendt medarbejder, som viser engagement og godt humør i dagligdagen, og som ikke mindst har stærke humanistiske og sociale kompetencer. En naturlig evne og interesse for anvendelse af de sociale medier til både branding, rekruttering mv. er ligeledes vigtig for os.

Vi tilbyder fleksible og attraktive ansættelsesvilkår i moderne og centralt beliggende kontorfaciliteter i både Viborg og Aalborg.

Har ovenstående din interesse, er du velkommen til at sende os din ansøgning via linket her på siden. Vi inviterer kandidater til samtale løbende, så søg i givet fald meget gerne denne jobmulighed i dag.

Har du spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores direktør Per Larsen på mobil +45 4130 8700.

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Ansættelsessted Viborg

Ansættelsestype – Fuldtid

Kontakt

Per Larsen

Direktør og Forretningskonsulent

VIBORG

Ambitiøs HR Konsulent til IT-virksomhed i vækst

NAV-Vision er på en vækstrejse og har brug for dig.

Personlig information

Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at få vist hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.