Brænder du for Salg & Marketing og en spændende karriere indenfor IT-branchen?

Kunne du tænke dig et spændende job indenfor IT-branchen hvor du rådgiver virksomheder om digitalisering af deres forretningsprocesser, og har du den rigtige indstilling til kundeservice – så er du måske vores fremtidige ”højre hånd” til vores Markedsdirektør.

Hos NAV-Vision arbejder vi målrettet på at skabe en af landets bedste arbejdspladser indenfor Microsoft Dynamics NAV, Business Central og Power BI partnerkanalen. Vi har ikke travlt med at blive de største, men at bygge en solid og velfungerende virksomhed baseret på kompetente og kundeorienterede medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel hver eneste dag.

I takt med NAV-Vision’s fortsatte tilgang af nye kunder og et brændende ønske om at fastholde vores gode service og rådgivning af vores mange eksisterende kunder, så søger vi nu endnu en kollega til at støtte op omkring vores salgs- og markedsmæssige aktiviteter.

Det er ikke afgørende for os, om du er ny i faget eller kommer med erfaring fra en tilsvarende stilling som f.eks. Account Manager eller andet indenfor vores branche. Det vigtigste for os er, at du kommer med den rette indstilling til at lære og yde den bedst mulige kundeservice og rådgivning af vores kunder i forhold til digitalisering af deres forretningsprocesser via de løsninger, vi tilbyder til markedet.

Din arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i

 • involvering i NAV-Vision’s generelle salgs- og marketingaktiviteter
 • opdatering af NAV-Vision’s digitale tilstedeværelse på både website, LinkedIn og Facebook
 • tilbudsgivning og løsningsoplæg til både eksisterende og nye kunder
 • serviceopkald og mødedeltagelse hos nye og eksisterende kunder
 • licensbestillinger og fakturering af disse
 • opdatering og videreudvikling af internt CRM-system
 • udarbejdelse og vedligehold af tilbudsskabeloner mv.

Arbejdet tilrettelægges og gennemføres i tæt samarbejde med vores Markedsdirektør, som også forestår alt nødvendig oplæring.

Vi foretrækker, at arbejdet udføres med udgangspunkt fra vores Aalborg-kontor eller alternativt vores Viborg-kontor. Jobbet omfatter dog servicering af kunder i hele Danmark og evt. internationalt.

Vi forventer

 • grundlæggende erfaring og/eller forståelse for ERP og BI anvendelser i en virksomhed
 • stærk salgs- og serviceorienteret tilgang
 • struktureret, pligtopfyldende og ansvarsbevidst profil
 • godt humør og et brændende ønske om at være eller blive blandt de bedste i branchen
 • dansk og engelsk i skrift og tale

Om os

Vi lægger stor vægt på, at man som medarbejder i NAV-Vision brænder for at tage ansvar og er med til at skabe et godt socialt og fagligt miljø i forhold til både kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Vi har et godt arbejdsmiljø blandt kollegaer i en spændende og dynamisk virksomhed med “højt til loftet” i moderne og centralt beliggende kontorfaciliteter i Aalborg og Viborg.

Vi tilbyder fleksibel og attraktiv løn og ansættelsespakke, samt kantineordning.

Lyder ovenstående interessant – og kunne du tænke dig at blive en del af NAV-Vision og vores stærke team så send ansøgning til job@nav-vision.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Markedsdirektør Kim Hvilsted på tlf. nr. +45 41308705.

Der er ingen formel deadline for ansøgninger, men vi kalder løbende interessante kandidater til samtaler og besætter stillingen, når vi mener at have fundet den rette.

Du kan læse mere om NAV-Vision og dine måske kommende kollegaer på www.nav-vision.dk

Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at få vist hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.