AALBORG ELLER VIBORG

 

Erfaren Microsoft Dynamics NAV/BC - Projektleder

NAV-Vision er på en vækstrejse og har brug for dig.

 

Vil du være en del af en ambitiøs virksomhed med højt til loftet, og endnu højre faglighed? Har du erfaring med Microsoft Dynamics NAV/Business Central ERP-projekter, og kan du lede uden at diktere?

Hvis dit svar er ja, så er denne stilling måske en spændende mulighed for dig

Hos NAV-Vision har vi siden etableringen af virksomheden i 2013 haft konstant vækst, både på medarbejder- og kundesiden, og vi søger derfor en erfaren projektleder, til vores kontor i enten Viborg eller Aalborg, som kan varetage projektledelsen på vore mange kundeprojekter. Som projektleder i NAV-Vision vil du blive en del af et dygtigt team af erfarne og dedikerede forretningskonsulenter og udviklere, der hver dag gør deres yderste, for at hjælpe vores kunder med skabe størst mulig forretningsmæssig værdi gennem anvendelse af deres Microsoft Dynamics NAV, Business Central og løsninger i Microsoft Power Platformen 

Din hverdag bliver i høj grad præget af virksomhedens Gazelle-udvikling, og du vil ifølge konsulentchef Ole Husted blive en aktiv del af strategien: 

”Vi er en arbejdsplads, som er på en spændende rejse med dedikerede og stolte medarbejdere, som altid er parate til at yde en engageret sparring med både kunder og kolleger. Vi bliver markant flere i de kommende år og glæder os til at byde nye kolleger ombord.” 

Dine opgaver  

Som projektleder vil du være den drivende kraft mellem vores kunder og de øvrige forretningskonsulenter. Du vil stå for at varetage den daglige koordinering og projektstyring, samt være ansvarlig for den løbende dialog mellem kunde og forretningskonsulent og dermed sikre, at projektet afvikles i henhold til tidsplan og aftalt økonomi. Dine opgaver vil desuden bestå af at:

– Afvikle projekter fra start til slut sammen med den ansvarlige konsulent

– Sikre at alle nødvendige krav er opfyldt, og at kundens behov bliver afdækket

– Aftale og udarbejde projektgrundlag

– Være en involverende sparringspartner, og sikre at alle projektdeltagere har kendskab til deres arbejdsopgaver

– Vedligeholde et stærkt samarbejde med vores kunder

Andre opgaver kan forekomme i takt med at din rolle udvikles.

Din profil

Som person er det vigtigt for os, at du er imødekommende og formår at tage folk med i processen, om det er kunderne eller dine kollegaer, dog uden at være en kommandocentral. Du er struktureret, forretningsorienteret og har et godt helhedsoverblik. Stillingen er ment som en støttende funktion for den ansvarlige konsulent, hvor samarbejde er altafgørende. Det er desuden vigtigt, at du tager initiativ og søger for at lede projektdeltagerne gennem opgaverne på en støttende måde 

Kvalifikationer

For at få succes i rollen som projektleder er der følgende kvalifikationer, vi leder efter:  

– +3 års erfaring med implementering af Microsoft Dynamics NAV/Business Central ERP-løsninger med tilhørende tredjeparts produkter

– Solid erfaring med projektstyring

– Gennemført flere Microsoft Dynamics NAV/BC-projekter fra start til slut som projektleder

– Involverede som person

– Stærke kommunikative evner i både dansk og engelsk

– Gerne erfaring med integrationer og projekter med flere interessenter

Erfaring fra ”den anden side af bordet” er et plus men ikke et krav, ligeledes er erfaring med produktion, logistik og/eller økonomibranchen også et plus.  

Vi tilbyder

– Attraktiv lønpakke

– Kantineordning

– Fokus på personlig og faglig udvikling

– Mulighed for hjemmearbejde

– Sundhedssikring

– Flexible hverdag

– Frit valg mellem vores to kontorer, Viborg og Aalborg

Om NAV-Vision

NAV-Vision har siden 2013 leveret Microsoft Dynamics NAV, Business Central og Microsoft Power Platform løsninger til en lang række industrier, her i blandt:  Handel, Service, Projekt og Produktion.  

Vi har siden starten arbejdet målrettet for at skabe en af landets bedste arbejdspladser indenfor Microsoft partnerkanalen, hvor løsningerne, det faglige fællesskab og ønsket om at levere den bedst mulige kundeservice er i fokus hver eneste dag.  

Hos NAV-Vision lægger vi stor vægt på, at man som medarbejder, brænder for at tage ansvar og er med til at skabe et godt socialt og fagligt miljø i forhold til både kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Derudover har vi et godt arbejdsmiljø blandt kolleger med “højt til loftet” i moderne og centralt beliggende kontorfaciliteter i Aalborg og Viborg. 

Vil du med på holdet?

Lyder ovenstående interessant – og kunne du tænkte dig en uforpligtende dialog om at blive en del af NAV-Vision og vores stærke team, så send din ansøgning via knappen “Ansøg om dette job”, eller send din ansøgning til job@nav-vision.dk 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte Camilla Erfurth Gaba på ceg@nav-vision.dk eller telefon +45 4130 8718 

Ansættelsessted Aalborg eller Viborg

Ansættelsestype – Fuldtid

Kontakt

Camilla Erfurth Gaba

Recruitment Partner