AALBORG ELLER VIBORG

 

Erfaren Microsoft Dynamics NAV/BC - Systemudvikler til Gazelle-virksomhed

NAV-Vision er på en vækstrejse og har brug for dig.

 

Klar til nye Microsoft-eventyr? Vi har udfordringer til dig i et stærkt team, der er sammen om at drive en spændende virksomhed i vækst.

Vi har ikke travlt med at blive de største, men NAV-Vision har oplevet konstant vækst siden opstarten i 2013, og det skyldes i høj grad dygtige medarbejdere. Sammen skaber vi ambassadørkunder. Det kalder vi nemlig vores kunder, da de ofte anbefaler nye kunder.

Som ny kollega kommer du til at levere høj faglig sparring, god kundeservice og ikke mindst hjælpe kunderne med at skabe størst mulig forretningsmæssig værdi gennem anvendelse af deres Microsoft Dynamics NAV, Business Central og løsninger i Microsoft Power Platformen.

Hos NAV-Vision får du nogle af de dygtigste og bedste kolleger, som allerede er førende indenfor de nyeste teknologier. Vi har et udviklingsteam, hvor samarbejdet er i fokus og fagligheden høj.

Din hverdag i udviklingsteamet

Du bliver i tæt samarbejde med de øvrige konsulenter og systemudviklere ansvarlig for implementering og løbende driftssupport hos en lang række kunder. Det er både i forhold til helt nye løsninger og det løbende behov for support, sparring og udbygning af kundernes eksisterende løsninger.

Din hverdag bliver i høj grad præget af virksomhedens Gazelle-udvikling, og du vil ifølge konsulentchef Ole Husted blive en aktiv del af strategien:

”Vi er en arbejdsplads, som er på en spændende rejse med dedikerede og stolte medarbejdere, som altid er parate til at yde en engageret sparring med både kunder og kolleger. Vi bliver markant flere i de kommende år og glæder os til at byde nye kolleger ombord.”

Dine kommende arbejdsopgaver

Hos os bliver din arbejdsdag centeret omkring de nyeste Microsoft-teknologier indenfor ERP-området – værktøjerne indeholder bl.a.: AL, CAL, VSCode, MSSQL, Azure platform, Devops, GIT, PowerApps m.m.

– Udvikling af kundespecifikke løsninger i Microsoft Dynamics NAV/BC og integrationer

– Deltagelse i analyser for løsningsdesign og datakonvertering

– Løbende driftssupport og udbygning af vores kunders løsninger

Hvis du har erfaring og interessen indenfor følgende, kan arbejdsopgaverne også indeholde:

– Mulighed for deltagelse i installation og opsætning af Microsoft Dynamics NAV/BC

– Mulighed for at afvikle lettere konsulent- og projektopgaver

Dine kompetencer

Vi søger kolleger, der har styr på udvikling af funktionalitet i og udenom Microsoft Dynamics NAV/BC. Et grundlæggende kendskab til forretningsprocesser vil klart være en fordel. Vi ser derfor gerne, at du har et solidt kendskab til og erfaring med bl.a.:

– Udvikling i Microsoft Dynamics NAV (versionerne 5.01 til Business Central)

– Kendskab til flere af områderne salg, køb, lager, økonomi, produktion, service eller sag

– Meget gerne erfaring med 3. parts moduler fra bl.a. Continia, JobManager m.v.

Om os

Vi lægger stor vægt på, at man som medarbejder i NAV-Vision brænder for at tage ansvar og er med til at skabe et godt socialt og fagligt miljø i forhold til både kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Vi har et godt arbejdsmiljø blandt kolleger med “højt til loftet” i moderne og centralt beliggende kontorfaciliteter i Aalborg og Viborg.

Vi tilbyder fleksible vilkår og en særdeles attraktiv løn- og ansættelsespakke, samt kantineordning. Arbejdssted er Aalborg eller Viborg, og der er mulighed for hjemmearbejdsdage.

Vil du med på holdet?

Lyder ovenstående interessant – og kunne du tænkte dig en uforpligtende dialog om at blive en del af NAV-Vision og vores stærke team, så send din ansøgning via knappen “Ansøg om dette job”, eller send din ansøgning til job@nav-vision.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte Camilla Erfurth Gaba på ceg@nav-vision.dk eller telefon +45 4130 8718

Alle ansøgninger behandles fortroligt. 

Ansættelsessted Aalborg eller Viborg

Ansættelsestype – Fuldtid

Kontakt

Camilla Erfurth Gaba

Recruitment Partner