AALBORG ELLER VIBORG

 

Erfaren Microsoft Dynamics NAV/BC - Forretningskonsulent (økonomi)

NAV-Vision har brug for dig, hvis du har forretningsforståelse og er klar på nye udfordringer.

 

Har du forretningsforståelse? Vi har nye udfordringer til dig i et stærkt team, der er sammen om at drive en spændende virksomhed i vækst.

Vi har ikke travlt med at blive de største, men NAV-Vision har oplevet konstant vækst siden opstarten i 2013, og det skyldes i høj grad dygtige medarbejdere. Sammen skaber vi ambassadørkunder. Det kalder vi nemlig vores kunder, da de ofte anbefaler nye kunder.

Som ny kollega kommer du til at levere høj faglig sparring, god kundeservice og ikke mindst hjælpe kunderne med at skabe størst mulig forretningsmæssig værdi gennem anvendelse af deres Microsoft Dynamics NAV, Business Central og løsninger i Microsoft Power Platformen.

Hos NAV-Vision får du nogle af de dygtigste og bedste kolleger, som allerede er førende indenfor de nyeste teknologier. Og du bliver en del af et engageret team, hvor samarbejdet er i fokus og fagligheden høj.

Din hverdag i vores team

Som forretningskonsulent bliver du i tæt samarbejde med de øvrige konsulenter og systemudviklere ansvarlig for implementering og løbende driftssupport hos en lang række kunder. Det er både i forhold til helt nye løsninger og det løbende behov for support, sparring og udbygning af kundernes eksisterende løsninger.

Din hverdag bliver i høj grad præget af virksomhedens Gazelle-udvikling, og du vil ifølge direktør Per Larsen blive en aktiv del af strategien:

”NAV-Vision arbejder på og understøtter værdiskabende IT-forretningsløsninger, som bidrager til kundens bundlinje. Men som også skaber mening for medarbejderen, da det giver os hver især en stolthed og et engagement i at kan tilføre værdi og yde professionel service.”

Dine kompetencer

– Flere års praktisk erfaring med økonomistyring på kundesiden

– Erfaring med Continia-produkter eller minimum 4 års erfaring som Microsoft Dynamics NAV/Business Central konsulent

– Mestrer dansk og engelsk i skrift og tale

Om os

Vi lægger stor vægt på, at man som medarbejder i NAV-Vision brænder for at tage ansvar og er med til at skabe et godt socialt og fagligt miljø i forhold til både kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Vi har et godt arbejdsmiljø blandt kolleger med “højt til loftet” i moderne og centralt beliggende kontorfaciliteter i Aalborg og Viborg.

Vi tilbyder fleksible vilkår og en særdeles attraktiv løn- og ansættelsespakke, samt kantineordning. Arbejdssted er Aalborg eller Viborg, og der er mulighed for hjemmearbejdsdage.

Vil du med på holdet?

Lyder ovenstående interessant – og kunne du tænkte dig en uforpligtende dialog om at blive en del af NAV-Vision og vores stærke team, så send din ansøgning via knappen “Ansøg om dette job” eller du sende din ansøgning til job@nav-vision.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte Camilla Erfurth Gaba på ceg@nav-vision.dk eller telefon +45 4130 8718

Alle ansøgninger behandles fortroligt. 

Ansættelsessted Aalborg eller Viborg

Ansættelsestype – Fuldtid

Kontakt

Camilla Erfurth Gaba

Recruitment Partner