Microsoft Dynamics NAV/BC Forretningskonsulenter – Økonomi

Er du Microsoft Dynamics NAV/Business Central Forretningskonsulent og kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt team, i en spændende virksomhed i vækst? Så er du måske vores nye kollega.

Hos NAV-Vision arbejder vi målrettet på at skabe en af landets bedste arbejdspladser indenfor Microsoft Dynamics NAV/Business Central. Vi har ikke travlt med at blive de største, men at bygge en solid og velfungerende Microsoft Dynamics NAV/Business Central partner basere på kompetencer og kundeorienterede medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel hver eneste dag.

Hos NAV-Vision får du nogle af de dygtigste og bedste kollegaer, som allerede er førende indenfor de nyeste teknologier, når det gælder Microsoft ERP-systemerne Dynamics NAV og Business Central. Vi har et unikt team, hvor samarbejdet er i fokus og fagligheden høj.

Sammen med forretningskonsulentteamet vil din hverdag bestå i

Som Microsoft Dynamics NAV/Business Central Forretningskonsulent hos NAV-Vision bliver du i tæt samarbejde med de øvrige forretningskonsulenter og systemudviklere ansvarlig for implementering og løbende driftssupport hos en lang række kunder.

Rollen indebærer således både implementering af helt nye Microsoft Dynamics NAV/Business Central løsninger, og den løbende support, sparring og udbygning af kundernes løsninger.

Vi forventer

  • Flere års praktisk erfaring med økonomistyring på kundesiden
  • Erfaring med Continia produkter
  • Eller minimum 4 års erfaring som Microsoft Dynamics NAV/Business Central konsulent
  • Dansk og engelsk i skrift og tale

Om os

Vi lægger stor vægt på, at man som medarbejder i NAV-Vision brænder for at tage ansvar og er med til at skabe et godt socialt og fagligt miljø i forhold til både kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Vi har et godt arbejdsmiljø blandt kollegaer i en spændende og dynamisk virksomhed med ”højt til loftet” i moderne og centralt beliggende kontorfaciliteter i Aalborg og Viborg.

Vi tilbyder fleksible og særdeles attraktiv løb og ansættelsespakke, samt kantineordning.

Skal du med på holdet?

Lyder ovenstående interessant – og kunne du tænke dig en uforpligtende dialog om at blive en del af NAV-Vision og vores stærke team, så send din ansøgning til job@nav-vision.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte vores Konsulentchef Ole Husted på tlf. nr. +45 41308708.

Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at få vist hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.