VORES SAMARBEJDSPARTNERE

NAV-Vision’s strategiske samarbejdspartnere er en vigtig del af de forretningskritiske og værdiskabende løsninger, som vi leverer til vore kunder hver eneste dag

Vi baserer alle vores løsninger på certificerede og bredt forankrede løsningselementer, som sikrer kunden både høj kvalitet, sikkerhed for fremtidig vedligehold og ikke mindst leverandøruafhængighed

Microsoft

Microsoft er NAV-Vision’s største strategiske samarbejdspartner i relation til ERP-løsningen Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central & Analyse og Rapporteringsløsningen Microsoft Power BI, som til dagligt anvendes af mere end 100.000 virksomheder på verdensplan. NAV-Vision er Microsoft Gold Partner og certificeret Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central partner og opfylder således alle de krav der stilles til partnere fra Microsoft.

QBS Group

QBS group er det største og hurtigst voksende internationale netværk af Microsoft Dynamics partnere. QBS supporterer deres partnere – forhandlere og ISV’er – med services, der er målrettet en øget omsætning, lavere omkostninger og forbedret indtjeningsevne. QBS er officiel SMB Distributor for Microsoft Dynamics og supporterer over 400 partnere i 20 lande.

Continia

Continia har i mere end 20 år udviklet og vedligeholdt en lang række standardiserede tillægsmoduler til Microsoft Dynamics NAV og Business Central. Løsningerne forhandles af stort set alle danske Microsoft Dynamics NAV partnere og herunder naturligvis også NAV-Vision. Continia’s tillægsmoduler er kendetegnet ved høj kvalitet og sikkerhed for både leverandør uafhængighed og fremtidig vedligehold til nye versioner. 

Atradius

Med tilstedeværelse på alle kontinenter er Atradius en af verdens førende udbydere af kreditforsikring, garanti og inkasso. Med deres standardmodul Atradius Flow til Microsoft Dynamics NAV og Business Central har kreditforsikring aldrig været nemmere. Kreditforsikringen administreres direkte i Microsoft Dynamics NAV/BC og automatiserer således alle processer omkring virksomhedens kreditforsikring.

Elbek & Vejrup

Elbek & Vejrup har bl.a. stærke lønkompetencer inden for Business Central og har udviklet det integrerede lønsystem 365Løn til Business Central. Deres dygtige lønkonsulenter yder således rådgivning og assistance til implementering og support af deres 365Løn til Business Central.

Lessor

Lessor har siden 1972 leveret løsninger til små, mellemstore og store virksomheder. Deres fokus er at udvikle og vedligeholde effektive og fleksible IT-løsninger til håndtering af Løn, Tid, HR og Vagtplanlægning. Disse løsninger er bl.a. integrerede med Microsoft Dynamics NAV og har gennem en lang årrække været de mest anvendte løsninger på dette område i det danske marked.

Tasklet Factory

Vores strategiske samarbejdspartner Tasklet Factory udvikler og supporterer en trådløs scannerløsning (WMS) til lageret, som er fuldt integreret med logistikmodulerne i Microsoft Dynamics NAV / Business Central. Løsningen implementeres af en lang række danske og udenlandske partnere og er således en af de markedsledende løsninger på logistikområdet som samtidig kan supporteres af adskillige Microsoft Dynamics NAV-partnere.

Insightsoftware

Insightsoftware er markedsledende indenfor rapporterings og BI-løsninger til Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central. Virksomheden har årrække udviklet løsningerne til Microsoft Dynamics NAV og de anvendes i dag af mere end 100.000 brugere i 94 lande. Jet Basics er inkluderet i en Microsoft Dynamics NAV licens, og vil således kunne danne udgangspunkt for den videre anvendelse af Jet Reports løsninger til rapportering og Business Intelligence (BI).

Anveo

Virksomheden Anveo udvikler tillægsløsninger til Microsoft Dynamics NAV og har bl.a. udviklet Anveo Mobile Sales & Service App. Løsningen kan anvendes til såvel mobile sælgere, serviceteknikere og indkøbere der har behov for at registrere data i Microsoft Dynamics NAV fra en mobil klient. Der understøttes mange forskellige mobile enheder, og løsningen har den klare fordel at den kan køre i både offline og online tilstand hvis man er i områder hvor der ikke findes tilstrækkelig mobildækning. Derudover er det nemt og enkelt at vedligeholde den mobile løsning direkte fra Microsoft Dynamics NAV.

Reeft

Virksomheden Reeft udvikler mobile IT-løsninger til Service Management. Deres løsninger effektiviserer processerne i forbindelse med håndtering af eksterne serviceteknikere. NAV-Vision har udviklet integrationen til Reeft’s mobile service management løsning og sikrer dermed en særdeles effektiv løsning til de administrative opgaver relateret til både planlægning, udførelse og rapportering af serviceopgaver.

 

JobManager

JobManager er et tillægsmodul til Business Central. Med løsningen kan du foretage tids- og dataregistrering på produktionsordrer, projekter, serviceordrer m.v.

 

Naveksa

Naveksa har udviklet en række tillægsmoduler til Microsoft Dynamics NAV, som er målrettet behovene i Produktions- og Logistikvirksomheder. Modulerne udgør en integreret del af NAV-Vision’s løsninger til specielt produktionsvirksomheder og implementeres og supporteres af NAV-Vision.

 

Netronic

Netronic har udviklet grafiske Gantt moduler til Microsoft Dynamics NAV, som er målrettet kunder der ønsker visuel planlægning af produktionsordre, sager, ressourcer og service i Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central.

Løsningen forhandles af mere end 200 partner i verden og er hurtigt at implementere.

 

Dynaway

Dynaway  har udviklet et EAM modul til Microsoft Dynamics 365 Business Central Cloud, som er målrettet kunder med behov for løbende service og vedligehold af virksomhedens fabriksudstyr eller andre typer udstyr.

Løsningen er certificeret og bygget direkte i Business Central Cloud.

ForNAV

ForNAV har udviklet et værktøj der gør det nemt og hurtigt at opbygge og vedligeholde udskrifter i Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Løsningen er specielt velegnet til bl.a. at håndtere mange udskrifter med samme basislayout.

TrueCommerce

Med TrueCommerces EDI-løsning kan du handle elektronisk med alle dine leverandører og dermed styrke jeres samhandel.

TrueCommerce tilbyder en EDI-løsning der indeholder en samlet aktivering af alle dine partnere – overlad det blot til os, og vi sørger for alle faser af leverandøraktiveringen.

Til de leverandører, der ikke har mulighed for at køre en integreret EDI-løsning, stiller TrueCommerce en online leverandørportal til rådighed.

CuroTec

CuroTec er leverandør af rådgivning, arkitekt- og konsulentbistand indenfor IT infrastruktur, baseret på Microsofts produkter. Dette gælder såvel on-premise systemer, som Azure og Office365 platformen.

Vi anvender cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. Ved at få vist hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.